Reaal past Bedrijven Totaal Plan aan

0

Reaal zegt het brede pakket verzekeringen voor ondernemers in het Bedrijven Totaal Plan (BTP) te hebben verbeterd.

De verzekeraar heeft acht producten vernieuwd en het productaanbod en de pakketkorting zijn gewijzigd. Daarnaast introduceert Reaal de nieuwe online offertetool MijnMKB bij de distributiepartners.

Ondernemersrisico’s

Carola Wijkamp-Hermsen, directeur Intermediair Schade bij Reaal: “De recente wijzigingen in het pakket zijn noodzakelijk voor verdere ontwikkeling en verstevigen van onze zakelijke propositie. Naast de wijzigingen in de pakketkorting zijn onder andere de producten Zakelijke Rechtsbijstand en Zakelijke Elektronica volledig vernieuwd. Met dit uitgebreide pakket aan zakelijke verzekeringen verzekert het mkb zich in één keer voor de verschillende ondernemersrisico’s. De bedrijfscontinuïteit blijft gewaarborgd door bescherming te bieden tegen financiële en materiële gevolgen van schade en andere calamiteiten.”

Mkb-check

Reaal wil ondernemers inzicht verschaffen in de risico’s die zij als ondernemer lopen. “Via de mkb-check op de Reaal website krijgen zij inzage in de risico’s en hoe zij zich hier het beste tegen zouden kunnen beschermen. De komende periode zal Reaal ondernemers via een online campagne benaderen en hopen dat zij even de tijd willen nemen om stil te staan bij hun zakelijke verzekeringen”, aldus Wijkamp-Hermsen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.