Reaal lanceert online preventieplatform

0

Reaal zet de komende periode vol in op preventie. Om schades, in met name het MKB, te voorkomen heeft Reaal een online preventieplatform opgericht met daarop tips om zelf maatregelen te nemen tegen bijvoorbeeld extreem weer, inbraak of waterschade.

Naast de bruikbare tips heeft Reaal ook diverse experts geselecteerd, die via het platform te raadplegen zijn. Met de lancering van het preventieplatform wil Reaal financieel adviseurs verder ondersteunen bij hun preventieve rol richting hun zakelijke klanten.

In navolging van het succesvolle Reaal Lijfwacht, waarbij ondernemers tips krijgen om arbeidsongeschiktheid te voorkomen, is op 17 september het preventieplatform ‘Bedrijfswacht’ gelanceerd.

Alex de Langen, directeur Intermediair P&C van Reaal: “Preventie neemt binnen Reaal een belangrijke rol in. Steeds vaker stellen wij dan ook eisen aan onze zakelijke klanten op het gebied van preventie. Om hen daarin te ondersteunen hebben wij Reaal Bedrijfswacht opgericht. Tijdens de informatiemarkt op onze bijeenkomst heeft een aantal van onze samenwerkingspartners hun preventieve oplossingen aan het aanwezige intermediair en volmachten getoond. Door middel van Bedrijfswacht hopen wij op een innovatieve en uitdagende manier mensen na te laten denken over preventie en hen instrumenten te bieden waardoor zij met veel plezier kunnen blijven ondernemen en tegelijkertijd schades zoveel mogelijk kunnen voorkomen of beperken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.