Reaal helpt aov-klant gezonder te leven

0

Reaal AOV biedt verzekerden het vernieuwde gezondheidsonderzoek ‘Gezondheidswinst’ van arbodienstverlener Beter aan. Om snel doelgerichte stappen naar een gezonder leven te kunnen zetten koppelt dit onderzoek een arts, leefstijlcoach of mental-coach aan de uitkomsten.

Verzekerden met een Reaal AOV mogen zonder extra kosten deelnemen aan ‘Gezondheidswinst’ van Beter. Aan de hand van een vragenlijst, ontwikkeld in samenwerking met TNO, en een fysiek onderzoek meet de arbodienstverlener welke gezondheidsrisico’s deelnemers lopen. Daarna kan Beter de deelnemer – als de uitkomst daar aanleiding toe geeft- direct koppelen aan een gespecialiseerde coach voor een adviesgesprek of indien nodig aan een arts.

Hierbij kan gedacht worden aan een coach die advies geeft hoe verhoogd cholesterol te verlagen, beter te slapen of helpt bij het stoppen met roken. Op deze manier kan gelijk gestart worden om de conditie en levensstijl te verbeteren. Beter is al enige tijd partner van de Reaal preventieservice Lijfwacht.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.