Reaal deelt preventief Slurpzakken uit

0

Klanten van Reaal die vorige week schade hebben opgelopen door de extreme wind- en hoosbuien ontvangen van hun verzekeraar een ‘Slurpzak’. Deze innovatieve zandzak neemt geen zand maar binnenstromend water op en houdt in gevulde vorm het water buiten de deur.

Deze week ontving de heer Dekker uit Hoofddorp de eerste Slurpzak uit handen van Roeland Vellinga, financieel adviseur en eigenaar van Vellinga Assurantiën. Door de storm waaide bij de heer Dekker de kap van de schoorsteen en liep er veel water naar binnen.

Innovatieve oplossingen

Sitske Mauritsz, COO Schadeverzekeringen bij Reaal: “De huidige klimaatverandering gaat gepaard met flinke regen-, hagel- en onweersbuien, maar ook met grote droogte of stevige stormen. Dit leidt steeds vaker tot grote schades. Door mensen te voorzien van een Slurpzak hopen we dat zij in toekomst beter zijn toegerust mocht het noodlot weer toeslaan.” De Slurpzakken worden vooralsnog alleen verstrekt aan klanten die recent zijn getroffen door de wind- en hoosbuien.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.