Radmer Arbeidsadvies richt eigen arbodienst op

0

Radmer Arbeidsadvies breidt zijn dienstverlening uit met de oprichting van Radmer Arbodienst. Toevoeging van deze eigen arbodienst stelt het bedrijf in staat werkgevers eerder van advies te voorzien bij ziekteverzuim. Om de nieuwe dienstverlening te realiseren heeft Radmer Arbodienst aansluiting gezocht bij EVI Facilities, onderdeel van de EVI Groep.

“Door de toevoeging van arbodienstverlening bieden we met drie Radmer-bedrijven een breed dienstenpakket op het gebied van werkvermogen en inzetbaarheid,” zegt initiatiefnemer en directeur Paul Bloem (links op de foto). “Van aandacht voor ontwikkeling tot het behoud van balans tussen beroepsmatige ambities en persoonlijk leven. En van deskundige en directe ondersteuning bij ziekteverzuim tot persoonlijke advisering en ondersteuning bij de re-integratie als ziekteverzuim onverhoopt langer gaat duren.”

Proactieve benadering

Bloem: “Radmer Arbodienst kiest voor een proactieve benadering in de eerste verzuimperiode, met zo kort mogelijke lijnen naar ervaren casemanagers. De nabijheid van Radmer Arbeidsadvies, Radmer Mens en Werk en een vast regionaal netwerk van andere specialisten stelt ons in staat om snel de juiste acties te ondernemen. Dit verkort de verzuimduur en verlaagt de verzuimkosten.” Radmer Arbodienst biedt een compleet arbodienstverleningspakket met casemanagement, medische advisering door bedrijfsartsen, arbeidsdeskundige expertise, mediation, stress- & burn-out coaching, specifieke Arbo deskundigheid en overige specialistische dienstverlening.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.