Rabobank zet stap in hybride hypotheekadvies

0

Omniplan levert Rabobank haar ‘Personal Finance Platform’, waarmee klanten van de bank deels online zelf zaken kunnen regelen in het eigen klantportal. Daarnaast kunnen de adviseurs in eigen schermen de volle complexiteit ook zelf behandelen, en waar nodig de klant van een persoonlijk advies voorzien.

Deze stap is een continuering van de samenwerking met Omniplan als technologie partner van Rabobank. Het Personal Finance Platform zorgt ervoor dat de complexiteit van traditionele oplossingen afneemt en de betrouwbaarheid, stabiliteit en flexibiliteit omhoog gaat. “Rabobank krijgt hiermee de beschikking over een geheel nieuwe advieservaring zowel qua uiterlijk als qua techniek. Het platform opent veel nieuwe mogelijkheden voor onder andere pre-fill, Single Sign-On of naadloze integratie met andere systemen. De beschikbare API’s maken nieuwe klantreizen en hybride journeys eenvoudig mogelijk” zegt Maarten Boddeus, Directeur Product & Markt van Omniplan.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.