Qander nieuw intermediair kredietlabel

0

Qander is de naam van een nieuw intermediair label voor consumptief krediet. Het label is onderdeel van het bedrijf Qander Consumer Finance, dat de activiteiten van LaSer Nederland voortzet. Ook het intermediaire label Sygma Finance dat LaSer voerde verandert per deze datum in Qander.

Qander ziet in het intermediaire advieskanaal een speerpunt voor groei. “Persoonlijke Leningen en Doorlopende Kredieten van het label Qander kunnen enkel afgesloten worden via het tussenpersonenkanaal. Hiermee willen wij nogmaals het vertrouwen onderstrepen dat wij hebben in onze samenwerking met het intermediair”, aldus Michel Blom, Commercieel Directeur.

QAN_logo_150713_small

De kredietverstrekker is al enige tijd geen onderdeel meer van de LaSer groep uit Frankrijk. Chenavari Investment Managers nam het bedrijf eind 2014 over van BNP Paribas en nu opereert Qander met 150 medewerkers als zelfstandig Nederlands bedrijf met een eigen koers. Qander Consumer Finance voert naast het intermediaire label Qander ook de merken Directa.nl, Yelder en PrimeLine.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.