Programma FFP Congres 11 oktober

0

Het FFP Congres ‘On the move’ vindt 11 oktober 2023 plaats in Congrescentrum 1931 Den Bosch. Naast plenaire sprekers zijn er deze editie 18 verschillende Expertmeetings. Op het FFP Congres wordt ook de winnaar van de verkiezing CFP Financieel Planner van het Jaar 2024 bekendgemaakt.

Demograaf en emeritus-hoogleraar Jan Latten is de keynote spreker tijdens het FFP Congres. Hij zal op het plenaire podium ingaan op de sociaal-demografische bewegingen en de gevolgen ervan voor de woningmarkt, relaties en collectieve voorzieningen. “Daarnaast is er ook aandacht voor AI, beleggen en bedrijfsopvolging”, vertelt FFP-directeur Mark Dukers. “Vanzelfsprekend staan we ook uitgebreid stil bij de nieuwe Pensioenwet en de betekenis daarvan voor adviseurs en hun klanten.”

Door trends zoals vergrijzing, AI en de verschillende transities waar we nu in zitten, worden burgers in Nederland op tal van fronten geraakt, constateert Dukers. “De vraag is natuurlijk: hoe bereid je je daarop voor? In essentie is het antwoord in onze optiek, dat je moet meebewegen en (financieel) veerkrachtig moet zijn. Dit betekent dat je wel moet weten en kunnen doorgronden wat er speelt. Nieuwe kansen en nieuwe markten herkennen. Daar gaat het FFP Congres ‘On the move’ over.”

Financieel Planner van het Jaar

Tijdens het FFP Congres strijden drie finalisten om de eretitel Financieel Planner van het Jaar. Dat zijn Tim Blom CFP, Marcel Huismans CFP en Mieke Post CFP. Vrienden en familie van de kandidaten kunnen hun favoriet op deze dag aanmoedigen. Stemmen is dan niet meer mogelijk.

Hoewel de Federatie voor Financieel Planners met het FFP Congres vooral mikt op gecertificeerd financieel planners (CFP), nodigt het andere belangstellenden uit om ook een of meerdere onderdelen van het programma bij te wonen. Tickets zijn via FFPcongres.nl te verkrijgen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.