Praktisch gebruik van brondata: efficiënter en veiliger

0

Brondata kan waarde bieden bij onder andere actief klantbeheer en het hypothekenproces. Tijdens deze HypoTop-masterclass op 17 mei leert uw binnendienst alles over het toepassen van brondata binnen uw advieskantoor.

Brondata: de standaard van morgen. Het klinkt als een ‘ver-van-mijn-bed-show’. Maar als u het jargon passeert, ziet u dat het praktisch toepassen van brondata eigenlijk heel laagdrempelig is en nieuwe mogelijkheden biedt.

In deze masterclass vertellen Auke Dirkmaat en Tim Bijvoet van Ockto uw binnendienstmedewerkers alles over het toepassen van brondata binnen het advieskantoor. Wat is brondata nou precies? Hoe kom je eraan? En hoe kan deze stroom van gevalideerde data uw medewerkers helpen meer waarde te bieden binnen hun rol als Client Officer bij onder andere actief klantbeheer en het hypothekenproces?

HypoTop

Het event HypoTop is opgericht om de binnendienstmedewerkers van hypotheek- en schadekantoren te ondersteunen in de transitie naar de toekomstgerichte commercieel gedreven functie van Client Officer. HypoTop vindt volledig online plaats van 10 t/m 28 mei 2021. Omdat u en uw medewerkers het druk hebben, is het programma zo samengesteld dat de deelnemers zelf het moment kunnen bepalen wanneer ze iets kijken.

Zet uw binnendienst tijdens HypoTop de volgende stap? Meld uw medewerkers direct aan of stuur dit nieuwsbericht aan hen door.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.