Praktijkgericht Prinsjesdagoverzicht opleiders

0

Opleiders hebben weer overuren gedraaid om alle tijdens Prinsjesdag aangekondigde maatregelen die voor de financieel adviseur van belang zijn te filteren en te voorzien van uitleg en tips. Impact presenteerde gisterenavond als eerste een Prinsjesdagoverzicht, Lindenhaeghe volgde vanmorgen.

Impact heeft de kabinetsplannen in vijf thema’s (Algemeen, Wonen en hypotheek, Fiscaliteit, Ondernemers en Overig) ingedeeld. De maatregelen zijn vervolgens beknopt en helder samengevat en voorzien van praktische tips. “We behandelen niet alleen de Prinsjesdagmaatregelen, maar nemen in het overzicht ook maatregelen mee die al eerder zijn aangekondigd, maar per 1 januari 2024 ingaan. Op die manier is de adviseur volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen”, aldus Impact.

Het Prinsjesdagoverzicht van Impact is hier te bekijken

Lindenhaeghe zet de traditie van Hoffelijk voort en presenteerde vanmorgen voor de 11e keer op rij het Prinsjesdag Totaaloverzicht. Edwin Deijs, Commercieel Directeur bij Lindenhaeghe: “In dit overzicht gaan we dieper in op thema’s als Belasting, Sociale Zekerheid, Woning, Werk en Pensioen, met een praktische vertaalslag naar de beroepspraktijk. Zo zijn alle financieel professionals bij de start van hun werkdag niet alleen volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar weten zij ook gelijk hoe zij deze kunnen toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden.”

Het Prinsjesdag Totaaloverzicht van Lindenhaeghe is hier te bekijken

 

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.