Positief Wonen gekoppeld aan Adviesbox

0

Onlangs is in Adviesbox het adviesonderwerp verduurzaming toegevoegd. Ontwikkelaar Intersoftware heeft daar een koppeling met Positief Wonen aan toegevoegd.

Dirk Messemaker, commercieel manager Intersoftware: “We hebben toen aangekondigd dat we op korte termijn de volgende stap zouden zetten door te koppelen met partijen die de consumenten volledig ontzorgen in het verduurzamen van de woning. Positief Wonen is de volgende partij met wie we die koppeling hebben gerealiseerd. Nadat de adviseur het onderwerp met de klant heeft besproken, kunnen de gegevens van de klant makkelijk doorgezet worden naar de Duurzaamheidsadviseurs van Positief Wonen die het verduurzamingstraject met de klant verder ingaan en de klant zoveel mogelijk ontzorgen.”

Verduurzamingsproces

Rob Jansen van Positief Wonen zegt erg content te zijn met de visie van Adviesbox om verduurzaming deel te laten uitmaken van het adviestraject. “De adviseur is immers een zeer belangrijke schakel in het verduurzamingsproces. Hij heeft het vertrouwen van zijn klant en behartigt zijn financiële belangen al jaren. Dus als hij kan helpen de maandlasten van zijn klant drastisch te verlagen door te verduurzamen, verwacht de klant een actieve houding van zijn adviseur. Positief Wonen helpt hem in die rol als partner in verduurzamen door gezamenlijk verantwoording te nemen om het beste haalbare resultaat binnen het beschikbare budget voor je klant te bereiken. De klant waardeert de toegevoegde waarde die de adviseur hiermee levert enorm, is onze ervaring. Zijn woonlasten gaan immers omlaag, het wooncomfort stijgt, zijn woning is meer waard geworden en hij draagt actief bij aan het behalen van de klimaatdoelen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.