Portefeuille Voogt (Gouda) naar You Sure

0

De verzekeringsportefeuille van assurantiekantoor Voogt uit Gouda is overgenomen door You Sure. Na eerdere overnames van Stibbemeyster, Dukaat Financiële Diensten en In ‘t Veld & Teekens, verstevigt You Sure hiermee de aanwezigheid in Gouda.

Verzekeringskantoor Voogt bestaat sinds 1951 en staat inmiddels onder leiding van de tweede generatie van de familie Voogt. Het aanbod van Voogt richt zich op zowel particuliere verzekeringen als verzekeringen voor het mkb en grootzakelijke opdrachtgevers in onder meer de branches automotive, horeca, bouw en de agrarische sector.

Het huidige team van 22 medewerkers blijft werkzaam vanuit het kantoor in Gouda onder de naam Voogt. Voormalig directeur en eigenaar Nico Voogt blijft aan als ‘ambassadeur’ van het kantoor. “Wij hebben in You Sure de landelijke aansluiting gevonden die wij zochten. Wij kunnen hiermee onze capaciteit flink opschroeven, vooral op het gebied van inkoop en ons productaanbod. Ook vinden wij aansluiting bij de bedrijven die net als You Sure onder Yellow Hive opereren, zoals beursmakelaar DSV en het volmachtbedrijf Yinco”, aldus Voogt.

Foto: Ger Knikman (l), CEO Yellow Hive, en voormalig eigenaar Nico Voogt (r)

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Alex Klein

Alex Klein is hoofdredacteur van InFinance, een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners.