Portefeuille Stekkie hypotheken naar Onderlinge ’s-Gravenhage

0

Door de eerder aangekondigde focus op pensioenen heeft Athora Netherlands besloten om de Stekkie hypothekenportefeuille over te dragen aan Onderlinge ’s-Gravenhage. De ‘Stekkie Inkomensaanvuller’ werd tot mei 2020 via het label Reaal (SRLev) aangeboden.

In 2021 introduceerde Onderlinge ’s-Gravenhage de ZilverHuis hypotheek. Net als Stekkie een overwaarde hypotheek voor senioren. “Met de toevoeging van de Stekkie hypotheken aan onze ZilverHuis hypotheekportefeuille versterken wij onze ambitie om langer thuiswonen voor senioren mogelijk te maken. Wij kunnen deze nieuwe klanten zekerheid blijven bieden, de productkenmerken van de ZilverHuis hypotheek sluiten goed aan bij de klanten van Stekkie”, aldus Seada van den Herik, algemeen directeur Onderlinge ’s-Gravenhage. De migratie van de portefeuilleoverdracht naar de ZilverHuis hypotheek van Onderlinge ’s-Gravenhage is inmiddels in samenwerking met Stater succesvol afgerond.

Reaal is per 14 december 2020 helemaal gestopt met de verkoop van hypotheken aan nieuwe klanten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.