Portefeuille Hooghenraed naar Dela België

0

Hooghenraed Levensverzekeringen uit Baarn draagt haar in België tot stand gekomen portefeuille met circa 49.000 uitvaartpolissen over aan Dela België. Alle rechten van verzekerden blijven daarbij volledig gehandhaafd. Hooghenraed maakt deel uit van de Conservatrix Groep.

Hooghenraed had eerder dit jaar al het besluit genomen om geen nieuwe verzekeringen meer te verkopen in België. In dat land is Hooghenraed actief met het product Overlijdensbijstand, een uitvaartverzekering met een uitgebreide dienstverlening in bijstand, die in samenwerking met Europ Assistance wordt aangeboden. “Door deze overgang zijn de belangen van onze klanten optimaal gewaarborgd”, zegt René Collé directievoorzitter Hooghenraed.

Goedkeuring

Dela België neemt het beheer pas over na de definitieve closing die voorzien is in de loop van oktober. Dit na definitieve goedkeuring van de transactie door De Nederlandsche Bank en de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.