Poll: Hypotheekrenteaftrek

0

Een nieuw kabinet beslist straks over de toekomst van de hypotheekrenteaftrek. Wat moet er gebeuren als het aan u ligt? Doe nu mee aan de nieuwe poll op InFinance.nl.

Een altijd terugkerend onderwerp in verkiezingstijd: de afschaffing van de hypotheekrenteaftrek. Ook nu hebben diverse partijen stelling genomen.

Een analyse van de programma’s van de politieke partijen die zich hebben ingeschreven voor de verkiezingen, wijst uit dat er een driedeling is ontstaan. Een deel van de partijen wil de aftrek niet verder terugbrengen dan al in gang is gezet, een tweede groep wil de aftrek alleen voor hogere hypotheken extra beperken en een laatste groep wil de renteaftrek wel versneld reduceren.

Waar zou het nieuwe kabinet volgens u mee moeten komen? Laat het weten in de poll, die u ook onderaan dit artikel vindt, of geef uw inhoudelijke reactie onderaan deze pagina.

Het nieuwe kabinet moet de hypotheekrenteaftrek…

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Uitslag poll provisieverbod

Het provisieverbod is nu vier jaar oud. Daarom luidde onze laatste poll: ‘Inmiddels is er sprake van een gelijk speelveld tussen aanbieders en zelfstandig adviseurs’. De uitslag was duidelijk: 90% van de deelnemers was het oneens met de stelling.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.