Politiebonden kiezen voor Arag Veiligheidspolis

0

Al meer dan tien jaar biedt Arag de leden van de politievakbond ACP door middel van de ACP Rechtshulppolis een voordelige rechtsbijstandverzekering voor het hele gezin. Ook de Nederlandse Politiebond (NPB) kiest nu voor de rechtsbijstandverzekeraar als juridisch probleemoplosser voor haar leden.

Beide politiebonden leveren hun leden alle noodzakelijke rechtshulp bij problemen op het gebied van werk en inkomen. In aanvulling daarop biedt Arag een verzekering van rechtshulp bij privéproblemen. Ook is het mogelijk een partner aanvullend te verzekeren van juridische bijstand bij problemen op zijn/haar werk. Een politievrijwilliger kan ook bij de verzekeraar terecht voor een rechtshulpvoorziening in verband met zijn hoofdbaan.

Omgezet

Vanwege de samenwerking tussen ACP, NPB en Arag krijgt de ACP Rechtshulppolis vanaf 1 januari 2021 een nieuwe naam: de Arag Veiligheidspolis. Deze verzekering kan nu gesloten worden door zowel ACP- als NPB-leden. Ook de bestaande ACP Rechtshulppolissen worden per prolongatie omgezet naar deze ‘nieuwe’ verzekering. De polisvoorwaarden zijn inhoudelijk niet veranderd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.