Pokket breidt uit met duurzaamheidsmodule

0

Verduurzaming is een hot topic. Een duurzaam huis is niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart mogelijk fors op de energiekosten. Daarom heeft Pokket in de ‘Klantreis’, in samenwerking met Positief Wonen, nu het onderwerp Verduurzamen opgenomen.

Volgens de initiatiefnemers is de doelstelling om het verduurzamen vast onderdeel te laten zijn van de klantreis en het adviesgesprek. “Vanwege de sterk gestegen energiekosten en inflatie is dit onderwerp hot topic. Klanten willen graag dat aan dit onderwerp aandacht wordt besteed in het adviesgesprek. In Pokket wordt die kapstok nu geboden om het onderwerp eenvoudig bespreekbaar te maken.”

Duurzaamheidsadvies

Pokket werkt binnen deze nieuwe module samen met Positief Wonen, gespecialiseerd in het van A tot Z ontzorgen tijdens het verduurzaamproces. Na een uitgebreide inventarisatie op locatie bij de klant wordt een duurzaamheidsrapport gemaakt, voorzien van oplossingen en richtprijzen. Na persoonlijke toelichting op dit rapport kan de klant kiezen de uitvoering van de gewenste oplossingen door Positief Wonen te laten begeleiden. De klant wordt dan gekoppeld aan een persoonlijke projectbegeleider die het hele proces coördineert, inclusief de subsidieaanvragen. Ook een nieuw energielabel kan door Positief Wonen verzorgd worden, waarbij vaak rentekorting op de hypotheek verkrijgbaar is. In Pokket kun de lead direct doorgegeven aan Positief Wonen en zijn ook meteen de klantprofielvragen rondom verduurzamen geborgd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.