Permanent Actueel voor zakelijk adviseurs

0

Opleiders Hoffelijk en FOI gaan samen twee varianten van Permanent Actueel aanbieden voor zakelijk adviseurs: Zakelijk Financieren en Commercieel Vastgoed. De samenwerking is gericht op de adviespraktijk van corporate finance, vastgoedbeleggers en adviseurs in het commercieel vastgoed.

In gezamenlijkheid gaan de twee opleiders ervoor zorgen dat de relevante actuele wijzigingen in de regelgeving en financiële markt ontsloten worden aan zakelijk dienstverleners. FOI heeft de expertise voor deze doelgroep en kent de ontwikkelingen. Zij vertalen dit naar de dagelijkse praktijk van de doelgroepen en maken content. Hoffelijk biedt het concept, zorgt voor de contentverrijking (zowel tekstueel als in de vorm van video en animatie) en ontsluit de content via haar digitale leeromgeving.

De zakelijk adviseurs hebben nu geen PE-certificering zoals in de particuliere markt. Partijen verwachten dat er dit jaar al zo’n 500 zakelijk adviseurs zullen starten met een van de twee varianten van Permanent Actueel.

Foto: Algemeen Directeur Wesley van ’t Hof (Hoffelijk), Partner en Trainer Jaap Huurnink (FOI) en Partner en Opleidingsadviseur Marleen van de Sande (FOI).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.