Permanent Actueel via het Verbond

0

Het Verbond van Verzekeraars introduceert Permanent Actueel certificaten. Klantmedewerkers die bijeenkomsten van het Verbond bezoeken kunnen een dergelijk certificaat aanvragen.

Het Verbond organiseert jaarlijks ruim zestig bijeenkomsten met een diversiteit aan onderwerpen: van het brandpreventie en risicodeskundigheid tot arbobeleid. “Daardoor houden de leden van het Verbond hun kennis over actuele thema’s op peil. Voor bepaalde groepen legt de AFM daar ook formele eisen voor op. Zo moeten klantmedewerkers volgens de Wft Permanent Actueel (PA) zijn. Om leden daarbij te ondersteunen gaan we aan die medewerkers PA-certificaten verstrekken”, aldus het Verbond.

Iedere deelnemer aan een bijeenkomst van het Verbond kan ervoor kiezen zo’n certificaat aan te vragen. “Dat kan de deelnemer bij aanvang van de bijeenkomst aangeven. Na (volledige) deelname belandt het certificaat automatisch in zijn of haar mailbox.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.