Periodieke kennisbijeenkomsten L&G

0

In speciale kennisbijeenkomsten laat Legal & General adviseurs periodiek met elkaar discussiëren over thema’s als digitalisering, kwaliteitsverbetering en efficiëntie-verhoging. De eerste leergroep is al van start gegaan en buigt zich over het thema ‘hybride advies’.

Een leergroep kent een vaste samenstelling van tussen de 10 en 15 adviseurs. Deze adviseurs komen periodiek bijeen rondom een specifiek thema. De opzet is dat tijdens een bijeenkomst deelnemers kennis krijgen aangereikt over het thema waarvoor de groep is geformeerd. Vervolgens wordt besproken wat de mogelijkheden hiervan zijn voor de dagelijkse adviespraktijk.

Op basis van gemeenschappelijke inzichten en ideeën worden dan afspraken gemaakt rondom het invoeren en testen van zaken binnen ieders kantoor. Deelnemers koppelen hun ervaringen terug in een volgende bijeenkomst. De verzekeraar deelt de belangrijkste lessen en conclusies uit de kennisbijeenkomsten met het met haar samenwerkend intermediair.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.