Pensioengeneraties in beeld

0

Om het pensioenbewustzijn verder te vergroten presenteert Scildon een foto expositie onder de naam Pensioenportretten. De verhalen geven een beeld van zeven Nederlanders in zeven verschillende levensfases. Van 27 tot 87 jaar. De mobiele expositie doet verschillende steden aan.

Op 15 mei is de eerste expositie te bezichtigen in Rotterdam. De zuilen met de foto’s worden tot en met 31 mei 2018 tentoongesteld op het Schouwburgplein. Met Pensioenportretten wil Scildon mensen helpen om op tijd na te denken over de wensen als ze met pensioen gaan. “Pensioenportretten vertelt bijzondere verhalen over verschillende generaties. Hoe ze begonnen zijn, waar ze naar uitkijken en hoe het is om met pensioen te zijn”, aldus commercieel directeur Michel van Dam.

Onafhankelijk pensioenadvies

Via de website Pensioenportretten.nl kan de eigen pensioensituatie in kaart worden gebracht. En worden bezoekers uitgenodigd een afspraak te maken met onafhankelijke financieel adviseurs. De personen achter ieder verhaal zijn gefotografeerd door Ramona Deckers, prijswinnaar New Dutch Photography 2017.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.