Pensioenfonds UWV en TKP Pensioen winnen PensioenWegwijzer

0

Pensioenfonds UWV en TKP Pensioen hebben de PensioenWegwijzer 2023 gewonnen. De publieksprijs ging naar Fit en Yellowtail.

Voor de negende keer is de PensioenWegwijzer uitgereikt aan een organisatie uit de financiële sector met het meest innovatieve praktijkvoorbeeld om pensioenkeuzes makkelijker te maken. De prijs werd in Amsterdam door de jury namens platform Wijzer in geldzaken uitgereikt aan Pensioenfonds UWV en TKP Pensioen. Gerjon Dol (TKP, fotograaf: Rob ter Bekke) nam de prijs namens beide organisaties in ontvangst voor hun campagne ‘Heeft jouw partner straks genoeg?’. De jury noemde de aanpak verrassend omdat het tegen de trend in niet alleen over het individu gaat, maar juist ook over de partner. Daarnaast werd de campagne geroemd vanwege de goede onderbouwing van de effectiviteit en de brede toepasbaarheid in de pensioensector.

Publieksprijs PensioenWegwijzer voor FIT

Dit jaar werd voor de vierde keer de PensioenWegwijzer Publieksprijs uitgereikt op basis van een stemronde in de zaal, met aanwezige professionals uit de financiële sector. Met een ruime meerderheid van de stemmen is de PensioenWegwijzer Publieksprijs gegaan naar FIT (Financiële Inzicht Tool) van Pensioenfonds PGB en Yellowtail Conclusion.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.