Pensioenadviseur Marcel Wallage schrijft boek

0

Marcel Wallage, pensioenexpert en ruim 15 jaar directeur van PensioenVizier in Sneek, heeft zijn meest gelezen verhalen uit de adviespraktijk gebundeld in het boek ‘Denk niet aan je pensioen. Maar als je het dan toch doet, doe het dan goed’.

Met zijn pensioenboek voor ondernemers en ondernemingen wil Wallage mensen in makkelijke en toegankelijke taal bewust maken van hun pensioen. De vragen die Wallage tijdens adviesgesprekken kreeg heeft hij gedurende een lange periode omgezet in artikelen op zijn website. Een selectie hiervan is terug te vinden in het boek.

Levensstijl vasthouden

De essentie van het pensioenboek is volgens de schrijver dat mensen nu en straks dezelfde levensstijl kunnen vasthouden. Zo legt Wallage in zijn boek uit hoe de verschillende pensioenen in elkaar steken, hoe het sparen voor later werkt en wat er gebeurt in gevallen van overlijden en ziekte. Ook besteed hij aandacht aan pensioenen voor ZZP’ers.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.