Pensioen3daagse gericht op life-events

0

Op 31 oktober, 1 en 2 november vindt de zevende editie plaats van de Pensioen3daagse. Als thema is dit jaar gekozen voor ‘Dit kun jij doen voor jouw pensioen’. Rode draad hierin zijn gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op iemands pensioensituatie, AOW leeftijd en verwachte inkomsten en uitgaven na pensionering.

De Pensioen3daagse is een initiatief van het Platform Wijzer in geldzaken. Die heeft special voor de Pensioen3daagse de gelijknamige tool ‘Dit kun jij doen voor jouw pensioen!’ verder ontwikkeld op basis van gedragswetenschappelijke inzichten.

Deze tool helpt mensen aan de hand van hun eigen situatie met rekenhulpen en tips te kijken of zij het goed voor elkaar hebben voor zichzelf en hun gezin. Niet alleen later als zij met pensioen gaan, maar ook als er morgen iets onverwachts gebeurt.

Geld winnen

Samen met MijnPensioenOverzicht.nl heeft Wijzer in geldzaken dit jaar een Facebook actie ontwikkeld. Bezoekers van MijnPensioenOverzicht.nl die inloggen op deze website maken kans op een pensioenprijs van 3.000 euro netto.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.