PE-programma Deskundigheidsbevordering

0

De verzekeringssector wordt geconfronteerd met omvangrijke en complexe strategische uitdagingen. Een krappe verzekeringsmarkt, nieuwe klimaat- en technologie-gedreven risico’s en veranderend digitaal klantgedrag beslaan slechts een deel van de thema’s die de basis vormen voor het PE-programma 2021/2022, die Nyenrode Business Universiteit in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars aanbiedt.

“Het Verbond van Verzekeraars werkt sinds 2011 samen met Nyenrode Business Universiteit. De combinatie van de samenwerking is krachtig. Het Verbond zet zich als brancheorganisatie intensief in voor de belangen van zijn leden en de vraagstukken in de verzekeringssector. Nyenrode Business Universiteit is opgericht door ondernemers en maakt de vertaalslag van vandaag leren naar morgen toepassen”, aldus Nyenrode.

Sectorkennis

“Ben je werkzaam als bestuurder of managing director bij een verzekeringsinstelling? Of ben je actief als specialist of adviseur in de verzekeringsbranche? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema’s worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement”, aldus de universiteit.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.