Paul van der Ploeg bestuurslid FFP

0

Paul van der Ploeg wordt per 1 november 2019 voor drie jaar benoemd tot bestuurslid van de Federatie Financieel Planners. Hij zal ook deel uitmaken van het bestuur van Stichting Certificering FFP.

Van der Ploeg is momenteel werkzaam als directeur van Scheidingsexpert Nederland en hij is expert op het gebied van wet- en regelgeving met betrekking tot echtscheiding. Hij is ontwikkelaar van de adviestool Part-pro, voor integraal financieel inzicht bij scheiding. Daarnaast is hij tevens medeoprichter en zeven jaar voorzitter geweest van RFEA (Register van Financieel Echtscheiding Adviseurs).

Kernwaarden

“In al mijn activiteiten staan de kernwaarden van financiële planning centraal: integraal advies via één loket. Ik wil daarom ook graag mijn bijdrage leveren aan de belangrijke doelstelling van FFP,  het borgen en uitdragen van de kwaliteit van integraal advies in Nederland. We hebben te maken met de uitdagingen van een sterk veranderende wereld waarbij automatisering en behoefte aan vakspecialisatie een grote rol spelen. Hier zet ik mij graag voor in”, aldus Van der Ploeg.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.