Paul van der Meijs maakt overstap naar Yellowtail

0

Paul van der Meijs is deze maand aan de slag gegaan als Head of Innovation & Strategy – Wonen & Lenen bij Yellowtail | Conclusion. Hij was sinds 2018 directeur bij de Holland Hypotheek Groep (HHG). Van der Meijs blijft ook na zijn vertrek verbonden aan de Holland Hypotheek Groep (HHG). Nu als Commissaris.

Paul van der Meijs was gedurende zijn inmiddels lange loopbaan in de hypotheekbranche directeur van Florius, directievoorzitter van De Hypothekers Associatie en was als directeur mede-initiatiefnemer van de franchiseformule Finzie. Paul van der Meijs trad in 2018 aan als directeur bij Holland Hypotheek Groep (HHG), eigenaar van domeinen zoals hypotheekadvies.nl, startershypotheek.nl, hypotheken.nl en hypotheek.nl. Het concept Hypotheek.nl en de bijbehorende website ontwikkelde Van der Meijs in samenwerking met Yellowtail.

Matthijs Mons, Managing Director Yellowtail Conclusion: “Paul is een visionair als het gaat om innovatie & strategie. Hij neemt een schat aan ervaring mee op het gebied van formuleren en implementeren van onderscheidende en concrete groeistrategieën. Zijn ervaring en inzichten in combinatie met de innovatieve oplossingen en diepgaande branchekennis van Yellowtail gaan ons zeker helpen onze klanten nog beter te bedienen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.