Paul Nijssen draagt stokje bij ASR over

0

Paul Nijssen gaat genieten van zijn pensioen. De commercieel manager Hypotheken van ASR draagt zijn werkzaamheden op 1 april 2023 over aan de deskaccountmanagers Magdalena van Weele en Noud Martens.

Paul Nijssen is meer dan 25 jaar actief in de financiële dienstverlening. Hij startte bij Reaal Verzekering als manager verkoop in een Business-to-Consumer omgeving. De periode daarna werkte hij voor een landelijk opererend intermediair. In 2004 startte hij bij ASR Verzekeringen. Als commercieel manager Hypotheken heeft hij de laatste jaren invulling gegeven aan de verkooporganisatie van ASR Hypotheken. Onder zijn leiding heeft dit onderdeel zich nog sterker gepositioneerd als partner van het intermediair en werden innovatieve producten gelanceerd zoals de DigiThuis Hypotheek en de Levensrente Hypotheek.

Bijgedragen aan een goede samenwerking

Over zijn aanstaande vertrek bij ASR zegt Nijssen: “De hypotheekmarkt is de afgelopen 20 jaar enorm veranderd en zal blijven veranderen, zowel voor aanbieders als voor adviseurs. Wat echter nog steeds hetzelfde is – en naar mijn stellige overtuiging zal blijven – is het belang van een goede samenwerking tussen adviseurs en de geldverstrekkers. Aan die goede samenwerking heb ik altijd willen bijdragen.

Het bereiken van de AOW-leeftijd geeft mij mogelijkheden om andere activiteiten te gaan doen. Ik kijk met erg veel plezier terug op mijn periode bij ASR, waarbij ik met heel veel adviseurs goede contacten heb mogen onderhouden. Ik wil u bedanken voor de prettige samenwerking. Ook na mijn vertrek bent u in goede handen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.