Pacelle van Goethem laat je onzichtbaar beïnvloeden

0

Pacelle van Goethem geldt als Nederlands bekendste overtuigexpert. Binnendienstmedewerkers schade en hypotheken krijgen van haar tijdens het vakevent HypoTop een methode mee voor overtuigingskracht. Haar boek ‘IJs verkopen aan Eskimo’s, De Psychologie van Overtuigen’ is een everseller (24ste druk) en geldt als het Nederlandse standaardwerk over overtuigen.

Pacelle van Goethem ontdekte de wetmatigheden van overtuigen en onthult ze met plezier. Ze laat mensen hun stijl van overtuigen ontdekken en leert hen hoe ze hun stijl onmiddellijk kunnen versterken. “Gehoord worden. Dat is ons doel voor mensen met een goed idee. Maar zelfs de briljantste geesten hebben soms iets extra’s nodig om te overtuigen. Bescheidenheid, abstract vertellen of te ver voor de troepen uit zijn, kan betekenen dat je niet gehoord wordt. Of conflicterende belangen.”

Thema Informatie

Deze masterclass valt onder het thema Informatie.

Op HypoTop maken binnendienstmedewerkers schade en hypotheken een reis langs 6 thema’s waar zij mee te maken krijgen tijdens de transitie naar de nieuwe functie van: Client Officer. De thema’s die zij gedurende de reis samen met andere binnendienstmedewerkers aandoen tijdens HypoTop op 14 november in Spant! te Bussum zijn:

 • Life Events:
  Welke gebeurtenissen in het leven van de klant zijn aanleiding om in gesprek te gaan met een adviseur?
 • Oriëntatie:
  Op welke manieren kun je ervoor zorgen dat het advieskantoor en de medewerkers gevonden en gekozen worden door (potentiële) klanten?
 • Afspraak:
  Hoe zorg je ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in de dienstverlening van het advieskantoor?
 • Tevredenheid:
  Hoe zorg je ervoor dat klanten tevreden zijn over de dienstverlening en dit ook gaan delen met anderen?
 • Nazorg / Klantbeheer:
  Welke verantwoordelijkheden neem je om je bestaande klant actief en regelmatig te benaderen?

Bezoek HypoTop op 14 november

Hypotop is het jaarlijkse evenement voor de binnendienstmedewerker (Schade/Hypotheken) die vooruit wil. De kennis en vaardigheden die hier worden opgedaan zijn een eerste stap in de transformatie naar een binnendienst die samen met de adviseur een commercieel en winstgevend klantteam vormt. Hypotop wordt voor het eerst georganiseerd op donderdag 14 november in Spant te Bussum. Als lid van het Client Officer platform hebben binnendienstmedewerkers gratis toegang tot dit inspirerende evenement.

Pacelle van Goethem

Pacelle van Goethem is de oprichter en het gezicht van True Persuasion. Ze geldt als Nederlands bekendste overtuigexpert. Pacelle is schrijver, ze doet onderzoek, geeft lezingen en adviseert op het gebied van overtuigen, charisma, invloed en stempsychologie. Met haar methode leren mensen en organisaties hun charisma onmiddellijk gebruiken en hun overtuigingskracht vergroten. Naast lezingen en seminars geeft ze coaching en masterclasses.

Als Spraak, Taal- en Stempatholoog is ze zich verder gaan specialiseren bij Psychologie en Communicatiewetenschappen. Ze werkte mee aan onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen en het UMC Groningen, en ze ontdekte de spectaculaire link tussen overtuigen en ontspanning. Haar boek ‘IJs verkopen aan Eskimo’s, De Psychologie van Overtuigen’ is een everseller (24ste druk) en geldt als het Nederlandse standaardwerk over overtuigen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.