Overname legt Aon geen windeieren

0

De overname van Unirobe Meeùs Groep (UMG) is goed zichtbaar in de cijfers van Aon Nederland. De risico- en verzekeringsadviseur heeft in 2017 een omzet gerealiseerd van 376,5 miljoen euro. Dat is een stijging van 64% procent ten opzichte van het jaar ervoor.

De overname van UMG door Aon in 2017 (foto) was een van de grootste in de Nederlandse intermediaire markt. Naar verwachting is de integratie van UMG in de loop van 2019 volledig afgerond. Onderdeel van de overname is dat alle labels van Aon én merken van UMG, waaronder Meeùs, IAK en Kröller voortaan verdergaan onder de naam Aon.

In Nederland heeft Aon 15 locaties met in totaal 2.600 medewerkers. Wereldwijd zijn er meer dan 50.000 medewerkers in ruim 120 landen actief voor Aon. De overige cijfers van Aon Nederland zijn geconsolideerd in die van het moederbedrijf Aon plc.

Investeringen

Aon heeft veel geïnvesteerd in strategische gebieden zoals Cyber, Health & Benefits en Marine om daarmee de specialistische diensten verder te ontwikkelen. Daarnaast ligt de focus op het Young Talent Programma waarmee Aon talenten de kans geeft zichzelf binnen de verschillende afdelingen van het bedrijf te ontwikkelen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.