Optioneel cyberdekking in Bavam-polis

0

De Bavam-polis van de Vereende kan vanaf 1 januari optioneel worden uitgebreid met een cyberverzekering van Hiscox. Deze dekking is exclusief voorbehouden aan financieel dienstverleners en makelaars/taxateurs in onroerende zaken met een jaaromzet van maximaal 1 miljoen euro.

Bert Sonneveld, Manager Marketing & Acceptatie bij de Vereende, is content met de aanvullende dekking: “Onze missie is om oplossingen te bieden voor maatschappelijke issues in de schadeverzekeringsbranche. In deze tijd van toenemende cyber-onzekerheid, bieden wij onze Bavam-klanten de zekerheid waar de tijd om vraagt. Dat deden we in het verleden, dat doen we nu en dat willen we blijven doen. En tegen onze klanten wil ik zeggen: Wees geen dokter. Zorg dat u uw adviezen aan uw klanten zelf ook ter harte neemt en verzeker uw eigen bedrijf goed tegen cyberrisico’s”.

Dekking

De uitgebreide Bavam-polis biedt dekking voor de financiële gevolgen van inbreuk op systemen of data, de gevolgen van diefstal van privacygevoelige gegevens, voor aansprakelijkheidsschade en eigen schade die voortvloeit uit de inbreuk, schade veroorzaakt door hackers het uitvallen van systemen door hacking of een andere cyberaanval, de financiële gevolgschade voor een duur van maximaal 12 maanden wordt vergoed en er is preventieadvies op juridisch en IT gebied.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.