Oprichter Wannet Sports Insurance koopt verzekeringstak terug van Aon

0

De 0prichter van Wannet Sports Insurance heeft de verzekeringsactiviteiten van het bedrijf en het Duitse verzekerings kantoor teruggekocht van verzekeraar Aon.

Al meer dan 25 jaar is Wannet bezig als gespecialiseerde verzekeringsmakelaar in de sport- en entertainmentbranche. Het biedt oplossingen voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, zoals de transferwaarde- en contractwaardeverzekeringen en andere bijzondere verzekeringen.

Marktleider

Oprichter en voormalig eigenaar Joseph Wannet, die Wannet Sports Insurance samen met zijn zoon David en zakenpartner Bjorn Rijgersberg heeft teruggekocht van Aon, zegt heel blij te zijn met de terugkoop. “Samen met onze ervaren medewerkers zullen we onze klanten op Champions League niveau blijven bijstaan. We willen onze positie als marktleider in deze gespecialiseerde verzekeringen voor sportclubs, sportorganisaties, voetballers, wielrenners, andere beroepssporters en artiesten versterken. Daarbij blijven we samenwerken met Aon.”

Een van de vele klanten van Wannet is PSV-spits Luuk de Jong (foto: PSV)

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.