Oprichter Vincent van den Noort vertrekt bij Jungo

1

Oprichter Vincent van den Noort vertrekt bij Jungo. Na vier jaar bouwen aan Jungo zag hij het concept vorig jaar live gaan. “Daarmee breekt een nieuwe groeifase aan. Voor mij is dat een mooi moment om het stokje over te dragen. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging.”

Wat zijn nieuwe uitdaging wordt, weet hij nog niet. “Ik wil impact maken, miljoenen mensen blij maken. Wordt het een nieuwe startup? Een gave uitdaging op het snijvlak van product en design? Life is full of opportunities. Ik ga eerst eens rustig met mijn gezin op vakantie”, aldus Van den Noort, die Jungo officieel per 1 augustus 2019 verlaat. Tot een geschikte opvolger is gevonden worden zijn taken opgepakt door financieel directeur Gerard Looijen.

Avontuur

Jungo heeft Van den Noort als een ‘fantastisch avontuur’ ervaren. “We zijn in mei 2015 gestart met een simpel idee: Huizenkopers en investeerders slim met elkaar verbinden zodat iedereen wint. In die vier jaar heb ik veel enthousiaste reacties gehad, maar zeker zo vaak heb ik gehoord dat het nooit zou lukken. Samen met een fantastisch team, een duidelijke visie en krachtige kernwaarden is het gewoon wel gelukt!”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.