Opleiding ‘Actief klantbeheer voor jouw adviespraktijk’

0

Financieel opleider Dukers & Baelemans en Helder Beheerd zijn een samenwerking gestart en lanceren een nieuwe praktijkgerichte opleiding voor advieskantoren die aan de slag willen met actief klantbeheer.

Volgens beide partijen is de markt eraan toe. “Actief klantbeheer heeft al jaren prioriteit volgens Advies in Cijfers 2022-2023 (Adfiz). Toch is nu de urgentie hoger dan ooit. Consumenten zijn bereid te betalen voor financiële rust en adviseurs zoeken nieuwe verdienmodellen in een markt met rentestijgingen en een dalend aantal hypotheektransacties.”

Relevant

Mark Boskamp, directeur bij Dukers & Baelemans: “Wij geloven in een financiële sector die in alle fasen van een mensenleven relevant is. Financieel adviseurs geven de kwaliteit van de financiële dienstverlening een gezicht. Met deze opleiding groeit het mooie adviesvak naar meer klanttevredenheid en duurzamere verdienmodellen. Met deze opleiding leren adviseurs hoe ze actief klantbeheer kunnen implementeren in hun klantenportefeuille.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.