Opening VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

0

Het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum in de voormalige dependance van DNB aan de Boompjes in Rotterdam is officieel geopend door wethouder Adriaan Visser.

Het centrum is een initiatief van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) dat volgens bestuursvoorzitter Michel Schaft  past in een eeuwenlange traditie van de markt voor zakelijke schadeverzekeringen. “Leden en geassocieerd deelnemers van de vereniging kunnen hier gebruik maken van alle faciliteiten die het centrum te bieden heeft zoals een dagelijkse ontmoetingsvloer, werkplekken, diverse vergaderruimtes, een flexibele eventvloer met ondersteuning van de modernste audiovisuele middelen, parkeerplaatsen, uitstekende koffie en uitgebreide lunch- en cateringmogelijkheden. Het reserveren van ruimtes is ook voor aan de markt gelieerde partijen mogelijk.”

Michel Schaft overhandigde Visser het eerste exemplaar van het door de VNAB uitgegeven boek ‘Zekere zaken: mijlpalen uit de geschiedenis van de coassurantiemarkt’. De vereniging zegt het belangrijk te vinden om haar geschiedenis en die van de coassurantiemarkt op wetenschappelijk niveau te documenteren. Schrijvers van het boek zijn dr. Sabine Go en Timon Schultz MA onder begeleiding van prof. dr. Karel Davids, allen werkzaam bij de Vrije Universiteit (VU) van Amsterdam. Daarnaast heeft de heer Huub Eggen het laatste hoofdstuk van dit boek geschreven waarin een blik wordt geworpen op de toekomst van de coassurantiemarkt.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.