Openclaims opent kantoor in Kopenhagen

0

Openclaims, het Nederlandse SaaS-platform voor claim- en reparatiebeheer, heeft een nieuw kantoor geopend in Kopenhagen om de groei in de Scandinavische regio te ondersteunen. De activiteiten in deze markt worden geleid door Country Manager Niels Kaae (links), een professional in de automotive markt.

De uitbreiding naar nieuwe markten is voor Openclaims een logische stap, gezien de ontwikkeling die Openclaims heeft doorgemaakt in haar thuismarkt. Chief Commercial Officer Evert Jan Stagge (rechts): “We hebben de afgelopen jaren veel van de toonaangevende Nederlandse vloot- en verzekeringsmaatschappijen op ons platform kunnen onboarden, wat ons een geweldige basis geeft voor verdere groei. We zien een enorm potentieel van onze diensten in andere markten.”

Flexibele oplossingen

Openclaims ondersteunt klanten als LeasePlan, Schadegarant (de stichting die alle claims behandelt voor verzekeraars als Nationale-Nederlanden en ASR) en de Duitse verzekeraar Rhion bij het digitaliseren van hun schade- en reparatieprocessen. Stagge: “Onze klanten worden geconfronteerd met snel veranderende klanteisen en reparatiebehoeften, wat vraagt ​​om flexibele oplossingen om zich aan te passen en te innoveren. We krijgen steeds vaker de vraag van internationale klanten om in hun lokale behoeften te voorzien.” Openclaims verwacht de komende tijd meer lokale vestigingen te openen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.