Oog voor mogelijkheden

0

Door digitalisering gaan hypotheekaanvragen vandaag de dag sneller dan ooit. En we hebben onze topsnelheid nog niet bereikt. Onderweg naar de heilige graal: instant hypotheken. Technologie stelt ons in staat om dit proces perfect te maken. Maar verliezen we hier de klant niet uit het oog? Bied jij voldoende flexibiliteit? Met andere woorden, hou je oog voor de mogelijkheden?

De wens om steeds sneller duidelijkheid te krijgen over een financiering, gaat hand in hand met steeds uitdagendere woonwensen. We zien bijvoorbeeld dat steeds meer consumenten kiezen voor een flexibele werksituatie. Ook zorgt de kenniseconomie voor een grotere instroom van expats. Naast verschillende vormen van arbeid, groeit het aantal samengestelde gezinnen met evenzovele uitdagingen met betrekking tot financiering. Als laatste is een vergrijzende samenleving reden om te blijven kijken naar nieuwe mogelijkheden.

Het afgelopen jaar stond bij ons in het teken van de lancering van de Overwaarde Hypotheek. Een product waarin we hebben gekeken naar de mogelijkheden die klanten zoeken om hun overwaarde te verzilveren zonder dat ze hierbij genoodzaakt waren te moeten verkopen. Omdat we goed geluisterd hebben, is de Overwaarde Hypotheek in de eerste maanden van het bestaan ervan een groot succes!

Bij ABN Amro zijn we natuurlijk bezig om ons proces aan te scherpen, te versnellen. Hierbij blijven we vasthouden aan waar je ons van kent: we hebben oog voor mogelijkheden. Zo proberen we intermediairs te helpen om aanvragen met ons te bespreken. We zien kansen in nichemarkten en staan open voor het gesprek. We begrijpen dat niet elke aanvraag er een is die via de digitale snelweg zijn bestemming kan bereiken.

Zo helpen we intermediairs elke dag weer om consumenten de mogelijkheid te bieden om hun droomhuis te realiseren. En jij? Hou jij oog voor de mogelijkheden?

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Mark Groenendijk

Mark Groenendijk, Manager Intermediaire Distributie ABN Amro