Onno Hoes nieuwe boegbeeld makelaars

0

Onno Hoes wordt het nieuwe boegbeeld van de NVM. Als nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs volgt Hoes per 1 augustus 2019 Ger Jaarsma op, die deze functie ruim drie jaar vervulde, maar niet goed lag bij een deel van de achterban.

De huidig waarnemend burgemeester van Haarlemmermeer wordt door de NVM gezien als de verbinder ‘die de vereniging NVM naar de volgende fase kan brengen en als boegbeeld de NVM als partner kan positioneren tussen andere partijen op het gebied van vastgoed, duurzaamheid en fiscaliteit.’

Kansen

Bij de NVM zijn ruim 4.200 makelaars en taxateurs aangesloten. Onno Hoes voorspelt voor hen een kansrijke toekomst: “Leden die de lokale en regionale markt kennen en die hun klanten optimaal bedienen. De data en kennis die de NVM heeft van de vastgoedsector is van enorme waarde voor de leden én voor de stakeholders.”

Het bericht van de benoeming komt op de dag dat Ger Jaarsma officieel afscheid neemt tijdens een bijeenkomst op Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd. Voorafgaand aan deze bijeenkomst werd de Ledenraadsvergadering voor NVM-leden gehouden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.