Online variant Leergang Actief Klantbeheer

0

Van de in 2019 door Helder Beheerd gelanceerde praktische Leergang Actief Klantbeheer, is nu naast de traditionele face-to-face opleiding ook een online variant beschikbaar gekomen. Hiermee worden adviseurs die hun actief klantbeheer willen inrichten corona-proof op weg geholpen.

De praktische Leergang Actief Klantbeheer bestaat uit drie sessies waarin actuele thema’s centraal staan. Denk aan het besparen op de maandlast of de premie van de ORV. Maar ook voor de invoering van een abonnementensysteem is aandacht. Inclusief de doorvertaling daarvan in een verdienmodel, in processen en de inrichting in de software van de Nationale Hypotheekbond.

Tussen de sessies wordt de deelnemer door de trainer actief begeleidt. Om dit te borgen is de groepsgrootte maximaal 10 deelnemers. Mocht een deelnemer nog geen lid zijn van de Nationale Hypotheekbond, dan krijgt hij of zij deze software gedurende de Leergang kosteloos ter beschikking.

Start nu voor morgen

De online leergang wordt in mei, juni en juli gegeven. De eerste start op 27 mei. Trainer Peter Wormskamp: “De Coronacrisis slaat in verschillende sectoren hard toe. Voor financieel dienstverleners geldt op dit moment een gemêleerd beeld. Het aantal hypotheekaanvragen gaat door de rentestijgingen van de afgelopen maand nog door het dak. Maar er zijn ook financieel dienstverleners die nu reeds ervaren dat er minder activiteiten zijn. Sommigen spreken van ‘de storm voor de stilte’. Start daarom nu voor de wereld van morgen. Met actief klantbeheer!”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.