Online Schadecoach voor intermediair

0

Als eenvoudig dienstverlenend product voor het intermediair ontwikkelde het Amersfoortse bedrijf Online Schadecoach een schadeplatform. ,,Met een simpele verwijzing naar de software van Online Schadecoach geeft het intermediair zijn cliënten optimale ondersteuning bij schade. Waar wenselijk wordt de schade met de gegevens van het intermediair ingediend”, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Online Schadecoach is een digitaal portaal voor het samenstellen van een schadedossier, het melden van schade en het inschakelen van contra-experts en schadeherstellers. ,,Door de relevante vraagstelling en
de makkelijke beantwoording (gesloten vragen) wordt de totale schadeomvang, inclusief de gevolgschade in kaart gebracht. Ook wordt de behoefte aan taxatie, contra-expertise of schadeherstel inzichtelijk gemaakt. De verzekerde weet na het beantwoorden van de vragen wat hem of haar te doen staat en waar nodig worden de externe partijen uit ons netwerk automatisch ingeschakeld. Gedurende het gehele schadetraject blijft Online Schadecoach het aanspreekpunt voor de betrokken partijen”, zo zegt de zegsman.

Het uitgangspunt bij het ontwikkelen van het meldingssysteem is volgens Online Schadecoach het vereenvoudigen van het melden van schade. ,,Door het simpel kiezen uit de gegeven antwoorden kan zo een overzicht worden gecreëerd. Als  een vraag wordt beantwoord met, “ik weet het niet” of “wordt nog gedaan”, dan ontvangt de gebruiker van  ons een bericht om alsnog duidelijkheid te verschaffen en het schadedossier compleet te maken”, aldus de woordvoerder.

Een team ervaren en enthousiaste schadecoaches met ruime ervaring in de back- en frontoffice van verzekeringsmaatschappijen, assurantie tussenpersonen en volmacht kantoren dragen zorg voor de afhandeling van de schadedossiers. Waar nodig wordt het schadedossier bij machtiging in het bezit gesteld van een derde partij voor extra ondersteuning. Voor meer informatie, zie www.onlineschadecoach.nl

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.