Online event Centraal Beheer voor hypotheekadviseurs

0

Centraal Beheer organiseert op woensdag 9 maart van 12.00 tot 13.00 uur voor de tweede keer het online event ‘Beterweters blikken vooruit’. In de live-uitzending kijken drie experts vooruit naar de ontwikkelingen op het gebied van vastgoed, hypotheken en financieel advies. Deelname is gratis.

Wat gaat 2022 ons brengen? Wat doet de woningmarkt? Hoe ontwikkelt de rente zich? Experts Paul de Vries (Woningmarktexpert Kadaster), Tom van der Geest (Consultant hypotheekindustrie Hypsotech) en Michiel Meijer (Directeur Van Bruggen Adviesgroep) delen hun visie. En ze gaan de strijd met elkaar aan. Wie van de drie is de grootste ‘beterweter’? De presentatie is in handen van Saskia Paulissen. Ook aanwezig is Paul Bänziger (Commercieel Manager Centraal Beheer).

Award

Met Beterweters blikken vooruit deelt Centraal Beheer actuele kennis en inzichten over de woning- en hypotheekmarkt. Aan de hand van een spelelement worden adviseurs uitgedaagd en geïnspireerd om de markt actief te volgen en ook hun eigen voorspelling te doen. Kijkers kunnen ook meedoen en in de loop van 2022 strijden om deze titel. Tijdens de uitzending maakt Centraal Beheer ook de winnaar van de Beterweters blikken vooruit 2021 award bekend. Deze wordt live aan de winnaar uitgereikt.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.