Online Adfiz event Particulier en Zakelijk

0

Adfiz heeft besloten het eerder gecancelde Particulier Platform dit jaar samen te voegen met het voor september geplande Zakelijk Platform. Op woensdag 16 september komen beide kennisbijeenkomsten samen in een online evenement, dat zal worden gehost door econoom Mathijs Bouman.

De online Adfiz Platformbijeenkomst 2020 start met een plenair programma. Aan de hand van de gepresenteerde Miljoenennota een dag eerder, zal Mathijs Bouman 16 september ingaan op de belangrijkste financieel-economische trends en ontwikkelingen, en de relevantie daarvan voor de hoogte van de rente. Hij gaat daarbij specifiek in op de gevolgen die een langdurig lage rente heeft voor de economie en je klanten. Daarnaast praat hij de kijker bij over de sociaaleconomische stand van zaken in ons land. Over de gevolgen daarvan voor onze branche gaat hij vervolgens in gesprek met Adfiz-directeur Enno Wiertsema.

Expertsessies

Na het plenaire programma volgen diverse expertsessies met zowel een particuliere als zakelijke insteek. Zo zal de Pensioencommissie van Adfiz een sessie verzorgen rondom het Pensioenakkoord en wordt de kijker bijgepraat over de laatste stand van zaken in het dossier provisietransparantie.

Op de digitale kennismarkt staan de partners van Adfiz die deze bijeenkomst mogelijk maken via film en live chat met de bezoekers in contact. De zomermaanden worden gebruikt voor het vormgeven van dit event en de exacte invulling van het programma. Aanmelden kan hier op de website van Adfiz.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.