Ondersteuningsportal Scildon Support

0

Scildon heeft al haar ondersteunende dienstverlening aan het intermediair samengebracht in de nieuwe dienstverleningsportal Scildon Support. “Het aantal beschikbare tools voor adviseurs is inmiddels zo omvangrijk dat wij af en toe zelf ook wel eens vergeten wat we allemaal hebben”, aldus Dick de Kruijk.

Via Scildon Support worden adviseurs ondersteunt in hun advieswerk door allerlei informatie zoals consumententeksten, adviestools, infographics en onderzoeksresultaten. Ook webinars zijn er terug te kijken. Dick de Kruijk, Manager Marketing & Innovatie bij Scildon: “Door de jaren heen hebben we veel geïnvesteerd in ondersteuning deskundigheid en communicatie. We kregen vanuit adviseurs regelmatig de vraag of wij ons pakket van ondersteuning niet wat inzichtelijker konden aanbieden. Met de digitale archiefkast Scildon Support hopen wij aan deze behoefte tegemoet te komen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.