Ondersteuning bij verkoop monument

0

Het nieuwe online Monumentenplatform van Nationale Monumentenorganisatie (NMo) biedt vanaf komend najaar een snelle ingang naar alles wat particulieren en bedrijven willen weten over het (ver)kopen, (ver)huren of beheren van monumenten.

Robert Quarles van Ufford, directeur NMo: “We merken dagelijks dat er veel komt kijken bij het kopen, verkopen, verhuren of verbouwen van een monument. Denk aan vergunningen, verzekeringen en allerlei regelgeving op het gebied van financiering. Er is hier weliswaar veel informatie over beschikbaar, maar dit is niet gecentraliseerd. Met dit platform willen we daar verandering in brengen.”

Monumentenorganisaties

Het online platform geeft iedereen straks tevens toegang tot de mooiste monumentale plekken van Nederland, inclusief alle relevante informatie. Bij de NMo zijn de volgende monumentenorganisaties aangesloten: Vereniging Natuurmonumenten, Vereniging Hendrick de Keyser, Staatsbosbeheer, ‘Landschappen NL’, ‘BOEi’, ‘Stichting Vrienden der Geldersche Kasteelen, Utrechtse Maatschappij tot Stadsherstel en Monumentenfonds Brabant. Daarnaast is Donatus partner van het digitale platform.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.