Ondernemend adviseren met Danny Mekić

0

Hoe verander je een organisatie zodanig dat mensen de zegeningen van de digitale wereld omarmen, maar dat ze tegelijkertijd het gevoel hebben dat de mens centraal staat? Op die en andere ondernemersvragen krijgt u het antwoord tijdens de keynote van Danny Mekić. Dinsdag 28 mei HypoVak.

Danny Mekić startte als vijftienjarige zijn eerste technologiebedrijf. Hij is in Nederland dé autoriteit op het gebied van technologie, innovatie en klantgericht ondernemerschap. Als ondernemer, investeerder, opiniemaker, maar ook als boardroomadviseur, daagt hij talloze grote multinationals, overheden en non-profitorganisaties uit om toekomstbestendig te zijn. Als spreker weet Danny Mekić zijn publiek keer op keer te verrassen met actuele kennis en inzichten, die hij op een inspirerende en interactieve manier weet te brengen. Hij kent de branche en beschikt, naast inhoudelijk verstand van nieuwe technologieën en innovaties, over brede kennis van vigerende wet- en regelgeving.

HypoVak 2019

Met het vernieuwde en eigentijdse concept van deze 16e editie heeft de HypoVak-bezoeker meer netwerkmogelijkheden gekregen en kan hij heel gericht kennis vergaren. HypoVak is een combinatie van een inspirerende beurs, kennissessies in de HypoVak Conference, een ruim aanbod educatieve masterclasses én de uitgelezen kans om te netwerken. Ook dit jaar worden tijdens HypoVak de InFinance Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt uitgereikt aan de businesspartners die door de hypotheekadviseur zelf als beste zijn verkozen via het reviewplatform Advieskeuze.nl. Wilt u meer informatie? Check dan de website HypoVak.nl.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.