Onafhankelijk hypotheekadviseur centraal in Munt-campagne bij Hema

1

In aanloop naar de NVM Open Huizen Dag (6 april) zet Munt Hypotheken onafhankelijke hypotheekadviseurs in de schijnwerpers. Dat gebeurt met een landelijke campagne in 278 Hema-vestigingen.

De campagne is volgende week te zien in alle Hema-vestigingen. Munt is naar eigen de eerste financiële dienstverlener die gebruik maakt van het nieuwe retail medianetwerk van het warenhuisconcern.

NVM Open Huizen Dag

De NVM Open Huizen Dag staat rood omcirkeld in de agenda van veel potentiële huizenkopers. Munt-directeur Menno Luiten: “Tienduizenden woningzoekers proberen hun nieuwe huis te vinden tijdens deze dag. Bij dat nieuwe huis hoort een goede hypotheek. Consumenten voelen zich soms opgejaagd in de oververhitte woningmarkt. In de haast raadpleegt 20% van de huizenzoekers alleen de eigen bank, waardoor zij niet altijd het beste hypotheekproduct krijgen voorgeschoteld. Wij willen deze mensen bereiken, want hoewel een hypotheek niets meer is dan een lening voor een huis, ben je er wel jarenlang aan verbonden. Dan is het natuurlijk wel fijn dat je een passende oplossing geadviseerd krijgt.”

Scannen voor onafhankelijke adviseurs

Munt brengt bij potentiële huizenkopers alle onafhankelijke hypotheekadviseurs uit de buurt extra onder de aandacht. Wie de QR-code bij Hema op de advertentie scant, krijgt een compleet overzicht waar in de omgeving een onafhankelijke adviseur te vinden is. “Op die manier kunnen consumenten vast contact leggen met een lokale adviseur, voordat de stress en spanning van het bieden de overhand krijgen”, zegt Luiten.

Onafhankelijke adviseur

Munt is de eerste financiële dienstverlener die adverteert via het nieuwe retail medianetwerk van Hema. In 278 winkels zijn schermen geplaatst waarop sinds kort kan worden geadverteerd. Voor die schermen heeft de hypotheekverstrekker advertentieruimte ingekocht waarmee Munt de onafhankelijke adviseur een podium geeft. In totaal worden de advertenties 14,6 miljoen keer getoond in de Hema-winkels.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.