Ockto kleurt groen met Altum AI

0

Dankzij een samenwerking met Altum AI kan Ockto begin 2020 ook informatie meeleveren over verduurzamingsmaatregelen voor een woning. Hypotheekadviseurs kunnen hierdoor de kosten, opbrengsten en financiering van de verschillende maatregelen meenemen in het adviesgesprek.

De verduurzamingsdata van Altum AI laten per woning zien wat de benodigde investering, het rendement en waardeontwikkeling van de woning is bij verduurzaming. Op deze manier wordt zichtbaar welke maatregelen het meest renderen binnen het budget van de klant. Via Ockto krijgen hypotheekadviseurs de tools in handen om dit bespreekbaar te maken.

Woningwaarde

Ockto zal ook de modelmatige woningwaarde bepaling van Altum AI toevoegen aan haar platform. Hiermee wordt voor zowel de bestaande als de nieuwe woning van een consument een optimale en actuele waardebepaling gedaan. Ook deze waardebepaling kan een adviseur helpen bij zijn advies.

Foto: Staand: Auke Dirkmaat (salesmanager Ockto) en Tijmen de Gelder (Founder & CEO Altum AI). Zittend: Robert Harreman (directeur Ockto) en Hendrik Smetsers (directeur Altum AI).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.