Obvion zet Jobcoach breder in

0

Het programma Jobcoach waarmee Obvion klanten met betalingsproblemen hulp krijgen bij het vinden van een nieuwe baan, wordt vanaf nu als dienst breder ingezet. De hypotheekverstrekker neemt dit besluit na drie succesvolle pilots met Right Management, onderdeel van ManpowerGroup.

Van de deelnemers uit de pilots heeft inmiddels ruim één op de vijf een baan gevonden. Anderen zijn nog volop aan het solliciteren of volgen een omscholingstraject. Jobcoach wordt nu definitief toegevoegd aan het pakket ontzorgende diensten. TijdelijkeVerhuur, RenteParkeren, Budgetplanner en Restyling zijn de andere ontzorgende diensten van Obvion.

Het Jobcoachprogramma

Deelnemers aan het Jobcoachprogramma worden zes maanden intensief begeleid. Peter Wienbelt, senior business development consultant bij Right Management: “Iedere deelnemer doorloopt zijn eigen programma en ontdekt daarmee waar zijn of haar kansen liggen op de arbeidsmarkt. De begeleiding en expertise van de coaches helpen daarbij enorm. Wij zijn blij met de resultaten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.