Obvion wint Diversity Award

0

Obvion heeft de eerste AM Diversity Award gewonnen. Volgens de jury is de hypotheekverstrekker op dit moment het meest inspirerende voorbeeld op het gebied van diversiteit en/of inclusie in de financiële dienstverlening. De andere twee genomineerden waren Unigarant en Dazure.

In een video konden de genomineerden voorafgaand aan de jurering onderbouwden waarom zij de prijs verdienen. Vervolgens moesten zij nog een aantal aanvullende vragen van de jury beantwoorden. Volgens de jury heeft Obvion op het gebied van diversiteit en inclusie gekeken naar wat nodig is in de volle breedte en dit omgezet in meetbaar en integraal beleid.

Welkom om wie je bent

Bianca Zomerhuis, CEO Obvion: “Onze missie is om bij Obvion een plek te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn, erbij hoort, zich veilig, gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Dit doen we door aandacht te hebben voor het individu én het team.

Bij Obvion voel je je welkom om wie je bent. We zetten in op een diverse, gelijke en inclusieve cultuur waarin we respect hebben voor elkaars normen en waarden en culturele achtergrond. Deze award is dan ook een waardering voor de manier waarop we met elkaar omgaan.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.