Obvion steunt Limburgse doelen

0

Obvion schonk gistermiddag 71 nieuwe laptops aan de Limburgse Stichting Leergeld, die kinderen die in armoede leven helpt. In december organiseerde de geldverstrekker ook een sinterklaasmiddag voor deze kinderen.

De kinderen die door de Stichting Leergeld Parkstad worden geholpen kunnen vaak niet met alles meedoen op school of in de vrije tijd, omdat dat door financiële redenen gewoonweg niet kan. Ze krijgen daardoor niet de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. De laptop-actie (video overhandiging) van Obvion heeft een bijzondere ontstaansgeschiedenis. Antony de Beijer, CRO Obvion: “Normaliter wordt verouderde hardware zoals laptops vernietigd. In plaats daarvan hebben we onze oude laptops datavrij gemaakt en verkocht. Van het ontvangen bedrag hebben we nieuwe laptops aangeschaft.” Hij hoopt dat andere bedrijven dit voorbeeld zullen volgen.

Limburgs Mooiste Run

De geldverstrekker uit Heerlen heeft zich tevens voor de komende drie jaar verbonden als naamsponsor van het loopevenement dat onderdeel is van het sportieve evenement Hago Limburgs Mooiste. De run wordt omgedoopt tot de Obvion Run en het startschot wordt gegeven op 16 juni 2019. Het hoofdkantoor van Obvion fungeert als start en finish van de halve marathon. Tevens is er een 5 en 10 kilometer run en een kidsrun voor kinderen van de basisscholen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.